tisdag 23 april 2013

Middagstips för barnfamiljer

bild/kuva verkstaden verstas

Har ni också barn som vill ha okryddad och såsfri mat, typ stekt maletkött med enbart salt och dessutom makaronerna skilt på tallriken? Hos oss lägger vi vuxna ännu några skedar djävulssylt (reseptet hittar du här), ruccolasallad och getost på barnrättens huvudingredienser och vips blir det superläckert! Vill man lyxa till det riktigt dricker man ett glas rödvin till! 


Lapsiperheissä yleensä syödään lasten ehdoilla, ei mausteita, eikä kastikkeita. Ainakin meillä. Keksin jauheliha-makarooni-ketsuppi-lautaselle aikuisvaihtoehdon; ketsupin tilalle paholaishilloa (resepti löytyy täältä), ruccolaa ja vuohenjuustoa ja avot. Lasillinen punaviiniä maidon sijaan ei pahenna makua! 


2 kommentarer:

  1. Jag blir hungrig! hälsar Stina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rekommenderar att göra en sats sylt och ha den i kylskåpet. Passar jättebra med tacos och tortillas också!

      Radera